Mathilda Sköldkvist Appelgren

Du behöver inte mer tid, du behöver bara bestämma dig.

Honeycomb

Inspiration, Kompisar, Mat, Mathilda, Skola, Tips Permalink0
På tisdagar har vi alltid en håltimme mellan två lektioner, så då börjar jag och mina tjejer alltid att prata om ifall vi ska iväg på något fik eller liknande. Idag blev det skrapan mitt emellan Skanstull och medborgarplatsen! Några av oss köpte på Espresso House och några köpte på ett frozen yoghurt ställe som heter Honeycomb. Super mysigt hade vi det och kändes så skönt med att de bara var vi, då vi inte träffat varandra under hela lovet. Nackdelen var att när vi kom tillbaka till vår nästa och sista lektion för dagen så blev den inställd pga några problem. Så då hade vi ju egentligen kunnat sluta tidigare, men men.. Jag fick ju en lite mysstund med några av mina favorit tjejer så jag klagar inte! 
Jag var riktigt sugen på en milkshake eller en smoothie idag, och de hade olika frukt smoothie på yoghurt stället så gissa hur glad jag blev! Jag tog en med hallon och vit choklad, två av mina absoluta favorit saker på denna jord. Rekommenderar dessa smoothie(sar) verkligen! Super fräscha med mycket smak av frukt! Kommer vara riktigt goda till sommaren! Jag tror till och med att du kan välja vad du vill ha i din smoothie, men självklart har de en meny också! 
Alltså helt otroligt hur glad dessa tjejer gör mig! De gör verkligen min dag, sätter alltid ett leende på mina läppar! Jag njuter av varenda sekund som jag får dela med dem! 

Puss Mathilda ❤️



Till top