Mathilda Sköldkvist Appelgren

Du behöver inte mer tid, du behöver bara bestämma dig.

Fika efter skolan

Kompisar, Mat, Mathilda, Skola, Tips, Träning Permalink0
Nu är jag påväg hem för att snabbt byta om och äta lite innan min första träning med steg 3 på Base23! Gud vad jag har längtat, idag ska jag äntligen få träna med Therese Carlsson igen! 

Jag och några kompisar från skolan bestämde oss för att fika på Espresso house efter vår sista lektion. Alla hade laddad ner appen och då får man ju en gratis varm dryck. Vi satt där ett tag och prata/skratta. Som sagt tycker jag väldigt mycket om min klass, alla är så sociala och spontana och hittar på saker hela tiden tillsammans. Vi var kanske 7 personer som fikade nu efter skolan! 

Johanna, Felicia, Vanessa, Daniel, jag och Emmali var de som satt kvar och fikade! 

Puss Mathilda ❤️

OOTD

Fashion, Inspiration, Mathilda, Skola, Smink & Hår, Smycken, Tips Permalink0
Primeboots ~ Mathilde | Sockor ~ Lindex | klänning ~ Odd Molly |

Puss Mathilda ❤️

Q/A

Mathilda, Q/A Permalink0
Skulle inte du kunna göra ett inlägg om din tatuering, bättre bilder oså? Har Linus också en likadan, gjorde de ont osv?? Snälla rara? Btw så är du sjukt fin och gillar verkligen din blogg!!❤️
Åh tack så jättemycket! Blir så glad över att läsa det här! ♥ Här är en tydlig bild på min tatuering, det är den ända jag har! Ja, det gjorde ont. Men man kunde stå ut, det var inte så att man började gråta eller svimma haha. Men när hon tatuerade in Linus så gjorde det ondare än vad det gjorde på mitt namn. Jag skulle jämföra det med att bli skuren med en liten kniv jag satt bara där och väntade på att det skulle börja blöda. Men alltså det gjorde ont, ja. Men det gick att hålla de inom sig, jag menar jag satt där normalt och pratade med hon som gjorde min tatuering. Dessutom så fort hon slutade så gjorde det inte ont så det gick över väldigt snabbt!
Linus har ingen tatuering, han har sagt att han ska vänta tills han är 18 år. Han vet vad han vill göra i alla fall. Han ska antingen tatuera in våra namn, initialer eller våra 4 sista siffror i person numret. Han är dock lite osäker på vart han vill att det ska sitta, kanske på handleden kanske på bröstet vid nyckelbenen, vi får se. 
 
Nyfiken, men vad är det för jacka Linus har på sig? Skit snygg!
Det är en rock, midje lång och mörkblå. Jag är inte säker på vad den kosta men gissar på 1200:-, den är i alla fall köpt på Zara! Den finns även i 2 andra bruna färger. 
 
Vad jobbar dina föräldrar med?
Mamma jobbar som förskolelärare och har blivit team ledare kallar dem det för. Ingen aning vad det innebär men hon jobbar halvtid med barn och halvtid på kontor. Pappa jobbar inne i stan vid kungsträdgården på kontor. Jag vet helt ärligt talat inte vad det gör mer än att sitta vid datorn, men han sitter på kontor i alla fall. 
 
Puss Mathilda ♥
Till top