Mathilda Sköldkvist Appelgren

Du behöver inte mer tid, du behöver bara bestämma dig.

13:de bröllops dagen !

Mat, Mathilda, Semester Permalink0
Idag firar mina föräldrar sin 13:de bröllopsdag, så vi firade de med att åka in till stan här i Turkiet och äta på fin resturang. Har inte så mycket mer att säga... Haha förlåt! Men jag åker hem på fredag kväll och då hoppas jag att uppdateringen blir hyfsat normal igen! 

Vad har ni för er då?! 

Puss Mathilda ❤️

1 fördel

Mathilda Permalink0
1 fördel med att bo i lägenhet som vi gör nu är att man inte behöver passa tider till till exempel frukost. Dessutom så kan man köpa mat själv och laga hemma. Vilket jag tycker om, de är skönt att emellan åt kunna laga egen lunch eller middag istället för att gå ut och äta på restauranger hela tiden. De flesta restauranger har ju ändå nästan samma utbud. Just nu håller pappa på att laga kött och mamma gör en sallad. Dock så äter vi helt klart mer på restauranger vilket är ganska skönt också i och för sig. 
Haha det blev en klassisk pankaks lunch häromdagen! 

Puss Mathilda ❤️

Utflykt

Familj, Mathilda, Semester Permalink0
Idag har vi åkt på en liten utflykt här i Turkiet. Den blev riktigt lyckad och vi åker kanske eventuellt tillbaka någon gång under nästa vecka. 

Det är sjukt mycket berg här och de har skapat en flod längst alla berg. Det är alltså rinnande vatten i en stor flod i flera km. Så då har de skapat små hyddor som flyter på vattnet, man åker dit för att bada/äta. Det var super mysigt och skönt att komma bort från pool och stranden efter en vecka. Nackdelen är dock att vattnet är iskallt eftersom de kommer från bergstoppen. Det sägs att de är runt ca 10 grader i vattnet, så man kunde bara doppa sig snabbt! Men jag vill nog tillbaka ändå innan vi åker hem till Sverige igen! 

Vad har ni hittat på då? 

Puss Mathilda ❤️
Till top