Mathilda Sköldkvist Appelgren

Du behöver inte mer tid, du behöver bara bestämma dig.

Renée Voltaire

Mat, Mathilda, Skola, Tips, Wanted Permalink0
Vill bara tipsa om en liten sak. Ni alla vet hur jobbiga långa skoldagar är och att man knappt har någon energi under dagen och särskilt i slutet av dagen. Man blir även lätt hungrig eftersom att de är långt emellan frukost och tills du kommer hem, dessutom är ju skolmaten kanske inte den bästa. Då tycker jag att ni ska prova Renée Voltaire's torkade frukter i choklad. 

Det finns många olika sorter, än så länge har jag bara provat 2 av dem. Men det är alltså torkad frukt som blivit doppad i antingen ljus choklad, vit choklad eller mörk choklad (de står självklart på förpackningen!) det är väldigt nyttig, eller tja så nyttigt som choklad kan bli och man får mycket energi! Det finns bland annat pumpakärnor doppade i ljuschoklad, nötter och mandlar doppade i både mörk & ljus choklad, gojibär i mörk choklad & hallon och blåbär doppade i vitchoklad. Jag älskar påsarna, de är så söta och fina! Min absoluta favorit är den blåa (hallon & blåbär doppade i vit choklad) De skulle jag kunna äta hur mycket som helst av! De är så otroligt goda! Sen så testade jag gojibären för första gången idag, de var också goda men jag är inget super fan av mörk choklad. Min nästa påse blir nog pumpakärnorna...! En påse kostar 29kr på Coop, jag tror de finns på även Ica maxi, och jag vet att de finns på sf's biografer men då tror jag att påsen är lite dyrare...

Puss Mathilda ❤️

Snabbtur i London

Mathilda Permalink3
Ja som jag skrev för några veckor sedan så skulle jag resa till London över dagen med mamma. Det låter väl lite galet och onödigt, men vi gjorde de igår i alla fall och resan blev verkligen lyckad! Det började med att vi steg upp kl 3 på matten för att åka till flygplatsen, de jobbigaste var då att jag gick och la mig kl 12 på natten eftersom att jag har träning till 10 inne i stan på onsdagar. Så mycket sömn fick jag inte, sen så var jag ju uppe och shoppade hela dagen tills vi skulle hem och då landade planet kl 11 på kvällen och så skulle vi ta oss där ifrån så vi var väl hemma igen kl halv 1. Så jag har nästan inte sovit någonting och idag började jag kl 8 så gick upp runt halv 7, så just nu vet jag inte om jag går i sömnen eller vad som händer haha. Dessutom har jag prov nu snart och sedan träning ikväll, så det blir spännande...

Resan var i alla fall hur bra som helst, det blev mycket mer shopping än vad jag trodde de skulle bli... Men de dör ju ingen av haha. För mig och mamma var det lagom att åka över dagen bara, vi hade de super mysigt och vädret var super bra. Ingen snö, ingen vind, blå himmel och solen lyste. 

Det roligaste måste ändå vara att när jag och mamma skulle ta tåget till flygplatsen från Oxford circus så swe jag hur 2 killar mellan 20-25 pratar och pekar lite på mig. Min första tanke är då, nej jag orkar inte prata med dem. Då kommer ena fram till mig och visar massa pappersblad om en modellargentur, haha sjukt! Så säger han att de söker flickor i min ålder och så frågade han om jag bodde i närheten. Då svarade jag att jag kom från Sverige, då vart han ledsen och frågade när jag skulle hem, för att de kanske ville träffa mig innan? Men då var jag ju påväg hem, då sa jag att jag lovar att komma tillbaka till London, då svarade han ja det måste du lova mig och skrattade. Så sa han vi behöver fler vackra människor här, tack för att jag fick prata med er i alla fall! Så skakade jag och mamma hans hand och gick. 

Haha det sjukaste jag varit med om, men roligt. Jag fick dessutom mail från den förra modellargenturen som finns i Sverige. Där kom jag in i alla fall så det är ju roligt, men jag tror jag ska tacka nej. För jag känner inte att jag har den tiden...! Men det är ju roligt att någon studio i London kom fram och prata med en. 

Bilder från shoppingen kommer i helgen!

Puss Mathilda ❤️

Outfits

Fashion, Inspiration, Mathilda, Q/A, Skola, Smink & Hår, Smycken Permalink2
Nu kommer ett litet önskat inlägg, här är lite vad jag har haft på mig under veckan som varit och den som är nu!
Rosa stickad tröja ~ MQ, 
Kjol ~ H&M
Skor ~ Primeboots
Väska ~ céline
(Dock så hade jag inte detta i skolan!!!)
Tröja ~ ginatricote 
Mysbyxor ~ bershka ( London )
T-shirt ~ Ginatricote 
Boyfriend jeans ~ Lindex eller Kapphal 

Blus/tröja ~ Odd molly
Jeans ~ Ginatricote 
Skor ~ Primeboots
Väska ~ Céline
 
Självklart kommer de komma fler liknande inlägg... Om ni vill ha de?!
 
Puss Mathilda ❤️
 
Till top