Mathilda Sköldkvist Appelgren

Du behöver inte mer tid, du behöver bara bestämma dig.

New in

Fashion, Inspiration, Mathilda, Smink & Hår, Smycken Permalink0
 Här kommer bilder på vad jag köpte idag!
Hittade äntligen en frans-väska, super bra är den för den är ganska stor och det var 25% på den!
Hittade ett super skönt tränings linne på Bikbok, älskar hur den är i ryggen! 
Dessa två skitsnygga och enkla linnen kommer från H&M, skitsnygga i ryggen!
Köpte detta söta linne på bikbok, hittade även ett par söta shorts som ser ut som en kjol! (på bilden under)
De passade väldigt bra ihop faktiskt...
Haha köpte en till byxdress.. men nu har jag i alla färger så nu behöver jag inte köpa fler haha!
Det här är egentligen mammas långklänning, men visst är den fin? Älskar mönstret, haha kommre sno den lite då och då...! Men sen har jag ju min egna som jag älskar!
Det här är min haha, den är jag verkligen super nöjd med! Den är snygg pga mönstret, men ändå enkel!
 
Bästa köpet idag är i alla fall...
En Odd Molly klänning, blev helt kär! Den kommer användas mycket i sommar!
 
Hoppas alla har haft en bra fredag! Om ni har någon fråga angående kläderna om jag har missat och skrivit var vissa kläder är köpta så är det bara att skriva en kommentar, samma gäller om ni vill veta vad de kostade...
 
Puss Mathilda ♥

Shoppingdag med mammi!

Familj, Fashion, Inspiration, Mat, Mathilda, Smink & Hår, Smycken, Tips, Wanted Permalink0
Jag och mamma åkte in till stan vid 10 idag för att shoppa lite nya kläder. Vi hade båda planerat ut vad vi skulle köpa, de var skönt för då visste vi var vi skulle hela tiden. Fick hen lite mer kläder än väntat, men men! Är riktigt nöjd! Vi tog en snabb och mysig lunch inne i stan också! Här kommer lite mobil bilder ifrån dagen, men jag kommer ta kort på alla kläder jag köpte och lägga upp ikväll :)
 Lite halv dåliga bilder på några saker jag fick med mig hem. Men bättre bilder på alla nya kläder och accessoarer kommer ikväll! 
 
Puss Mathilda ❤️

Skitbra nyheter!

Kompisar, Mathilda, Semester Permalink0
 
Igår var sista pluggdagen för mig och för alla 9:orna på min skola. Nästa vecka går ut på att hitta på roliga saker med våra lärare osv, haha tror dock inte att de kommer bli så roligt men, men! Bättre än att sitta och plugga! Så nu börjar allt närma sig, allt börjar ta slut. Det är ganska sorgligt hur det känns som om resan tar slut nu, även fast den bara börjat. Jag menar jag ska ju äntligen få börja på gymnasie nästa år! Haha jag akn ju inte vara den ända som längtar? 
 
Snart kan jag även checka av de roliga händelserna i 9:an så som balen. Det är ju bara en vecka kvar tills dess, sen är den också över :( 
 
Men det jag längtar allra mest till är.....
 
Vi har äntligen bestämt att vi ska åka till Rebeckas land i ungefär en 1, nästan direkt efter skolavslutningen! Haha när jag säger vi menar jag vi i skolan, vi ska alltså till hennes land som ligger i åkersberga ( ca en timme här ifrån ) där ska vi väl antagligen bada, ha mysiga grillkvällar och bara umgås och fira att vi gått ut 9:an? Haha jag akn inte beskriva hur mycket ag längtar, ser verkligen framemot det! Att bara gå och köpa mat, gå på kvälls promenad eller ta ett nattdopp haha! Sola på deras verandra osv. Allt!
 
Självklart kommer jag ta massa bilder, förmodligen filma lite. Jag kommer inte ta med dator men om ni har tur så bloggar jag lilte från mobilen!
 
Vad ska ni göra på sommarlovet?
 
Jag ska ju även till Turkiet lite senare in på sommarlovet.
 
Puss Mathilda ♥
Till top