Mathilda Sköldkvist Appelgren

Du behöver inte mer tid, du behöver bara bestämma dig.

Brunch!

Kompisar, Mat, Mathilda Permalink0
Idag var jag på brunch hemma hos Anna, super mysigt var det och det är något som kommer göras om! Det var vi tjejer som brukar umgås i klassen som träffades, vi har även planerat att ha en tjejmys-kväll snart. Känns så skönt att man har hittat tjejer som man verkligen klickar med direkt. 

Vi var några som kunde stanna kvar lite längre och vi bara pratade. Gud vad jag älskar att bara sitta och prata och lära känna varandra ännu bättre! Super gosigt! 
Emmali, jag, Johanna, Felicia, Anna, Malin och Vendela bakom kameran! 

Shoppade även lite idag, men de kommer i ett annat inlägg! 

Puss Mathilda ❤️

American Horror Story

Film, Mathilda, Tips Permalink0
Ahs, är en tv serie som är ganska så ny. Jag tror jag började kolla på första säsongen 2011 eller 2012. Så nya säsonger spelas hela tiden in. Jag hittade serien via youtube tror jag och då hade precis hela första säsongen släppts, jag var helt fast! Jag tittade färdigt serien över en helg, men sen dröjde de ganska så lång tid innan nästa säsong dök upp. Serien var populär redan från början men jag antar att de inte hade hur stor budget som helst och att de behövde tid till att spela in den nya säsongen. Nu går det i alla fall väldigt fort och jag tror de är inne på 3:dje eller 4:de säsongen.
 
Jag har hur som helst nu under lovet börjat titta om alla avsnitten på serien. Jag glömde bort serien efter första säsongen och därför har jag knappt kollat på mer än hälften av avsnitten på säsong 2. Men den här serien är så himmla bra! 
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den, alltså det är en serie inom genren skräck så lite obehaglig är den ju. Till mesta dels är nästan alla karaktärer psyko och gör konstiga saker, sen är det en tjej som flyttar in i det så kallade mördar huset - där då alla som bott har mördads. Det är vad jag minns av första serien. Jag vet att det låter skumt och det är det förmodligen, jag menar alla är ju psykopater. Men kolla på trailer för första säsongen och se vad ni tycker? Serien är mycket bättre än vad trailern visar. Serien finns på swefilmer för de som vill se den!
Dessutom är den här snyggingen med i serien, ja han är en psykopat också. Men vem har sagt att han inte kan vara snygg för det?
 
Puss Mathilda ♥
 

Annabelle

Film, Kompisar, Mat, Mathilda, Tips Permalink0
I lördags var jag och några kompisar på bio, det är väl inte så svårt att gissa vad vi skulle se? Yes, skräckfilmen annabelle. Jag har sett fram emot de sen vi bestämde de då jag tycker om skräckfilmer och att bli skrämd. Dessutom är de rätt så mysigt när alla blir skrämda och kramar om varandra haha. 

Jag tyckte jättemycket om the conjuring som ska vara som en nummer 2 på annabelle bara att de kom ut i fel ordning. Den var inte läskig på något sätt utan bara bra och spännande så jag tänkte att annabelle skulle vara likadan. Men så var det ju inte haha!

Alla mina kompisar ( Isak, Felicia, elenore, Hampus, Linus och Rebecka) var super nervösa inför filmen. Så hissa vem som fick sitta på kanten? Jo jag men det gick ju bra. Alltså filmen var skitbra, verkligen bra story osv. Men den hade sina stunder då man skrek rejält. Kan ha varit den obehagligaste filmen jag sett men på något sätt var den så jäkla bra också. Det vart ju bara läskigt i vissa scener. 

Men vi hade det hur som helst jättemysigt, tycker alla ska se filmen trots att den blivit förbjuden i vissa länder pga att den är så läskig haha! 

Isak och jag skrek tillsammans därav varför vi höll varandra i handen. Haha, kan ha varit de roligaste jag varit med om att se killar sitta och skrika som 12 åriga tjejer! 

Puss Mathilda ❤️
Till top