Mathilda Sköldkvist Appelgren

Du behöver inte mer tid, du behöver bara bestämma dig.

Vad öronen gillar

Inspiration, Mathilda, Musik, Tips Permalink0
 
Maja Fracis - Just the way you are (Billy Joel Cover)
 
Adrian Lux - Teenage Crime (Thomas Jack Remix)
 
Benjamin Fracis Leftwich - Atlas Hands (Thomas Jack Remix)
 
James Vincent McMorrow - Wicked Games (Boehm Remix)
 
Journey - Don't Stop Believin' (Mynga Remix)
 
Detta är bara några av de låtar som jag avgudar på SoundCloud, se hela min lista här!
 
Puss Mathilda ♥

Q/A

Mathilda, Q/A Permalink0
Jussi:
Hej! 
Kan du göra ett inlägg där du skriver och berättar om dig själv och vilka skolor du har gått i fram tills idag, dina framtidsplaner,drömmar, syskon, familj, släkt, kusiner, favorit cafe, favorit mat, träning, vad du gör på helgerna. Och sist av allt beskrev dina gamla "vänner" från skolan du gick i 6-9 och f-5 tack 
love your bloggish btw <3 <3 <3 xoxoxo
 
 
Hej, gud vad roligt att höra, blir så glad av dina snälla ord! Jag kan absolut göra ett sådant inlägg, där jag berättar lite om mig själv och människorna som jag umgås med. Det är faktiskt en super bra ide då det kanske är några nya bloggläsare som vill veta lite om vem som sitter och skriver bakom dator skärmen..?! Så om ni andra också har några frågor om mig, så är det bara att kommentera så tar jag med era frågor också, och man kan fråga anonymt så det är bara att fråga på!
 
Sonya:
Hej! 
Jag tycker du borde filma dig själv när du sminkar dig en vanlig dag till skolan och en film på tips på olika frisyrer som du tycker är snyggt! 
Älskar din blogg btw, blogga mer<3
 
Hej Sonya, tack så super mycket för de fina orden! Haha, jag vet itne hur bra det kommer bli om jag skulle filma mig själv men jag kan ju alltid försöka... Jag är varken duktig på smink eller hår så detta blir en rolig video!
 
Elin:
Hej! Hur är bikinin i storlek?
 
Heej Elin, Min OddMolly bikini är lite stor i trosorna, det är p gränsen till att det blir en såkallad "Ankstjärt", men det går att reducera ganska bra i och med att det är band som amn knyter och kan därmed dra åt så att bikini trosan blir lite mindre om du förstår vad jag menar? Bikini överdelen sitter bra och det som är skönt är att det känns nästan som en bh som har bygel för att det har knytit en fläta under som gör bikinin stadigare. Jag vet även att man kan köpa olika storlekar på trosorna och bh:n om det skulle vara så att man vill det!
 
Anonym:
Vad får du för lön i timmen på Junibacken? :)
 
Jadu, det känner jag mig inte riktigt bekväm med att svara på. Lite typiskt svenskt sådär :)
 
Puss Mathilda ♥
 

GlossyBox

Fashion, Inspiration, Mathilda, Nails, Smink & Hår, Tips Permalink0
Idag fick jag min första GlossyBox, ja lite sen med att beställa den kanske... Men bättre sent än aldrig eller hur? Har alltid tänkt att jag ska beställa så att man får en GlossyBox en gång i månaden i ett år, så tillslut så tog jag tag i det. Det är faktiskt en super bra grej att ge bort i present, för ett bra pris. Förstår faktiskt inte själv varför jag aldrig gett bort det till någon än...
 
Detta innehöll i alla fall Semptembers GlossyBox!
 
Det ska bli så kul att prova dessa produkter, se om det är något som man tycker är riktigt bra och kommer att fortsätta köpa i framtiden. Haha längatar redan tills nästa månad för att få se vad de lilla paketet innehåller..?!
 
Puss ♥
 
Till top