Mathilda Sköldkvist Appelgren

Du behöver inte mer tid, du behöver bara bestämma dig.

Q/A

Mathilda, Q/A Permalink1
Tänkte att om ni undrar något så är det bara att ni skriver de i en kommentar, de går att skriva anonymt så att jag inte ser vem det är. Om de kommer några frågor så svarar jag på de efter jag kommit hem ifrån London. Men ni kan också skriva på min ask - @Mathiiz. Så fråga vad som helst, vad ni vill!
 
Puss Mathilda ♥

Next stop... London!

Familj, Fashion, Mathilda, Semester Permalink0
Imorgon smäller det! Imorgon åker jag och mamma till London! Som vi båda har längtat, helt sjukt egentligen jag var ju nästan precis där... Men London är verkligen en av mina favorit ställen. Det påminner ju dock väldigt mycket om Sverige/Stockholm. Jag menar stan ser ju nästan ut som London och vädret är ju ungefär likadant. Men det är något som gör de speciellt. Kanske är de röda bussarna haha jag vet inte? Men vi har packat färdigt och vi åker tidigt imorgon bitti. Det blir säkert ett mobil inlägg precis innan vi sätter oss på flyget. Men jag vet itne ritkigt med upptaderingen medan vi är i London... Det beror på ifall vi har wifi på hotellet. Annars får jag ta bilder så får ni se de direkt när jag kommit hem. Eller om vi sitter på något fik med wifi. 
 
Vi kommer hem på fredag kväll så inlägg med vad jag köpt och så kommer på lördag tror jag, om jag inte är för trött haha. Men vi har inte planerat så mycket vad vi ska göra, shoppa, kanske sätta sig i en park om de är bra väder, äta. Jag tror vi kommer göra lite spontana saker ocskå, så vi får väl se hur de blir.
 
Ska ni resa någonstans under sommaren?
 
Puss Mathilda ♥
 

Ni har hittat rätt

Mathilda Permalink0
Det här är alltså min nya blogg, jag ska försöka upptadera så mycket som möjligt. Så det blir väl ungefär som på den förra bloggen, 1-2 inlägg per dag eller 6 inlägg per vecka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva... mer än att jag bara kommer att blogga här! Så gå inte in på Sofiaomathilda.blogg.se för den bloggen kommer stängas ner!
 
Puss Mathilda ♥
 
Till top