Mathilda Sköldkvist Appelgren

Du behöver inte mer tid, du behöver bara bestämma dig.

Balklänningar ( Önskeinlägg )

Fashion, Inspiration, Mathilda, Q/A, Tips, Wanted Permalink2
För någon dag sedan var det en liten person som undrade om jag kunde blogga lite om balklänningar, jag vet att 99:ornas bal är på gång så självklart ska jag försöka hitta på något roligt inlägg om ujst balklänningar!
 
Jag själv hade en kort klänning som såg ut som en rosa liten bakelse, jag kände mig absolut som en liten prinsessa. Men om jag hade fått chansen så hade jag nog köpt en långkläning istället och tagit en som var mycket mer stilrenare. Det kanske har med något att jag har mognat de senaste året.Jag skulle verkligen tipsa om en lång klänning som är stilrent i en ovanlig färg, för då syns man ändå. Menn ni får ju självklart välja precis vad ni själva vill.
 
Balklänningar kan man hitta lite var som, Bubbleroom, Zara, Nelly och så går det även att beställa på amerikanska sidor, det gjorde jag och det gick super bra. Promgirl.com!
 
Här är några favoriter från Nelly.com! Jag hade kunnat tänka mig alla av dessa klänningar ifall jag skulle ha haft bal nu, detta är nog inget jag skulle ha satt på mig då men man tycker ju olika från år till år. Men kolla på hemsidorna jag tipsade om!
 
Jag älskar verkligen den här klänningen, det är nästan så att jag vill beställa den själv..! Jag vet att det kanske inte är en balklänning direkt men den hade i alla fall stått på min lista ifall jag hade haft bal!
 
Puss Mathilda ♥
 
 

Q/A

Mathilda, Q/A Permalink1
Gud vilket bra inlägg! 
Har några frågor och skulle bli jätte glad ifall du svara på de1 :) 
Absolut så ska jag försöka svara på de så bra som möjligt!

1. Vad fick du för jobb via kommunen? :) För jag har för mig att man kan jobba i olika kategorier & perioder? 
Jag fick ett förskolejobb av kommunen, förskolan ligger med 10 minuters gång avstånd så kommunen har tänkt lite på det också. Det finns absolut olika kategorier som man kan söka, du klickar i de område du helst vill jobba inom, då klickade jag såklart i förskola. Sedan finns det också önskemål om vilken period du vill jobba som du kan önska, alltså i början av sommaren eller i slutet av sommaren. 

2. Hade ingen aning om att man fick jobba kassa i Hemköp om man är över 16, så där ska jag definitivt söka! Men i vilka Hemköp jobbar dina kompisar på? Då alla inte tar emot 16 åringar! 
Ja det tycker jag att du ska göra! Jag har en kompis i Västerhaninge, jag har en annan kompis som jobbar på en hemköp någon annan stans. Jag är lite osäker på var hon jobbar. Men det ska vara 16 års gräns på de flesta har jag hört så det är bara att söka!

Vad bra kämpat av dig förresten, som lyckades få tre jobb! Otroligt duktigt! 

Kram! 
 
Tack så jättemycket! :D Hoppas att det var flera som blev inspirerade av inlägget, om det är någon som har fler frågor ska jag göra mitt bästa för att svara på de så bra som möjligt. 
 
Puss Mathilda ♥

Höga shorts

Fashion, Inspiration, Mathilda, New in, Tips Permalink2
Det jag slösar pengar på just nu är garanterat shorts som är höga i midjan. Jag har alltid haft något emot det men nu är de typ det enda jag vill använda. Men det är så jag brukar fungera, först tycker jag att något är super fult ovh sedan när de inte är "populärt" eller "mode" längre, det är då jag ska ha det haha. 

Jag har slängt ihop några outfits med höga shorts då jag vet sjölv att det ofta är svårt att matcha, det tycker i alla fall jag.. Så jag hoppas att detta blir som ett litet inspirations inlägg! 

Med mönstrade shorts passar en enfärgad tröja super bra, både magtröjor, linnen och blusar fungerar och du kan välja själv hur mycket hud du vill visa. 
Beroende på vilken tröja du väljer till, så blir outfiten antingen slapp, bekväm och snygg eller så blir den stilren och elegant. 
Detta är absolut något som jag kommer använda i skolan när det blir lite varmare! 

Vad tycker ni om inlägg som dessa? Skulle ni vilja ha flera om hur man kan sätta ihop en outfit?

Puss Mathilda ❤️


Till top